Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία που κήρυξαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Απορρίφθηκε η παρέμβαση των εναγομένων της ΕΣΗΕΑ. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία που κήρυξαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας «οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που κηρύχτηκαν από τις 13/6 είναι παράνομες» απαγορεύοντας τη συνέχισή τους.
Οι απεργίες κρίθηκαν παράνομες μέχρι να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου και η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ.
«Η απεργία συνεχίζεται κανονικά δεν έχει αλλάξει κάτι, τα φύλλα του Σαββατοκύριακου εάν κυκλοφορήσουν θα είναι απεργοσπαστικά», δήλωσε, αντίθετα το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ, Κατερίνης Γιώργος.
Επίθεση ΣΚΑΪ στην ΕΣΗΕΑ για την διαγραφή πέντε δημοσιογράφων
Επίθεση στην ΕΣΗΕΑ εξαπέλυσε ο ΣΚΑΪ μετά τη προσωρινή διαγραφή πέντε δημοσιογράφων του σταθμού του (Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη, Βασίλης Λυριτζής).
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αναφέρει πως ούτε ο ραδιοφωνικός του σταθμός, αλλά ούτε και ο τηλεοπτικός του σταθμός πρόκειται να εκπέμπει ειδήσεις, αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων».
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:
«Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις» των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων, οι οποίες επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.
Ο ΣΚΑΙ ζητεί συγγνώμη από τους ακροατές και τηλεθεατές του και θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης».

Δαναος:...δεν μπορω να καταλαβω...γιατι δεν παει ο εισαγγελεας  με τα ΜΑΤ..και να δωξει τους φαυλους συνδικαλιστς απο την ΕΡΤ..

δηλαδη πρεπει να τα κανουν μπαχαλο να γινουν βανδαλισμοι πρωτα...

αφου ειναι σιγουρο οτι αποψε..θα γινουν φασαριες στην ΕΡΤ..

απο τους γνωστους μπαχαλακηδες μισθοφορους ..

οι εθνικιστες-φασιστες..θελουν να κανουν ενα τεχνητο κλιμα αναταραχης...πραγμα που δεν υπαρχει..

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ...

ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ...

ο εισαγγελεας συμφωνα με τον νομο..πρεπει να παςει εχει υποχρεωση..οι καταληψιες ειναι παρανομοι και επεμπουν διχως αδεια...

να παρει τελος ο διασυρμος της Ελλαδας διεθνως..απο μειοψηφικες ομαδες του φασισμου...του 2%  και..ο,5%...ελεος...

Δημοκρατια και οχι ασυδοσια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου